‘ClickCease’/

Grafisk Design

*Vi hjelper dere med alt innen grafisk design

“Good design begins with honesty, asks tough questions, comes from collaboration and from trusting your intuition.” – Freeman Thomas

Utvikle en ny visuell identitet og logo? eller rebranding?

Våre designere har et øye for detaljer. Derfor er det viktig med en nøye gjennomgang med deg for å kartlegge målgruppe, stikkord rundt bedriften din, og tjenestene dere tilbyr. Ut ifra dette utvikler de i tett kontakt med dere en unik visuell identitet, ved å bruke fonter og grafiske elementer som gir et riktig bilde av bedriften, eller prosjektet ditt. En god visuell identitet er med på å bygge en sterkt gjennomført og gjenkjennbar merkevare.

rebranding av din merkevare
Printer and CMYK cartridges for colour inkjet printer isolated o

GRAFISK DESIGN, TRYKK OG STORFORMAT

Våre grafiske designere har bred erfaring med logo design og utforming av visuell kommunikasjon. Logoer og markedsmateriell som rollup, visittkort og skilt er med på å vise din bedrift, og bygge en sterk merkevare. 

Design til små- eller storformat

Vi leverer høy trykkvalitet, og sørger for rask levering. Vi kan tilby din bedrift et bredt spekter av storformat, profilprodukter og markedsmateriell. Dersom du ønsker å få trykket opp prospekter og visittkort, sørger vi for at ditt design og sluttprodukt blir slik du ønsker. Det samme gjelder større formater som bannere og skilt med logo. 

BrainStorm Logo Concept

Vi leverer innovative design løsninger

ØNSKER DU EN NY VISUELL PROFIL TIL DIN BEDRIFT?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!