‘ClickCease’/

INBOUND MARKEDSFØRING TREKKER KUNDENE TIL DEG

Forbrukere boltrer seg i dag i en mengde digitale kanaler, hvordan kan man best nå frem med sin markedsføring? Inbound markedsføring har vokst frem ut fra et klart behov i markedet, til å bli en av de mest populære moderne formene for salgsfremmende aktiviteter.

Gjør mindre,
la mediene jobbe for deg

Flyby har spesialisert seg innenfor HubSpot inbound marketing. HubSpot er markedsledende innen disiplinen, og de utvikler moderne verktøy som forenkler prosessen for bedrifter. Vi setter opp HubSpot for kunden, slik at alt er klart til å kjøres. Dessuten kan vi bistå e-post markedsføring gjennom HubSpot email integration.

Dette CRM systemet lar oss bruke e-post til inbound marketing mot B2B og B2C markedet, der vi kan skreddersy budskapet ditt mot de forskjellige målgruppene du har. Sist men ikke minst setter vi opp en inbound marketing funnel.

Denne formen for salgstrakt viser for eksempel hvordan du skal forme strategien din i inbound marketing mot B2C markedet. Fra oppmerksomhet, til evaluering, og til slutt konvertering, bør innholdet spisses i henhold til hvor i funnel kunden er.

Blogginnlegg