‘ClickCease’/

SEO

Gjør din bedrift synlig og øk trafikken til nettsiden din

Søkemotorer som Google og Bing “crawler” (gjennomgår) nettstedet ditt side for side og sjekker elementer som innhold, lastetid, nøkkelord, brukbarhet, universell utforming, lenker og mye mer. I tillegg indekserer søkemotorene nettsiden din etter hvorvidt du har rette søkeord på nettsiden. Søkemotorenes avanserte algoritmer gjennomgår innholdet på nettsider for å prøve å gi et så godt resultat som mulig til det gitte søket.

HVA ER SEO?

De fleste av oss vil velge av de øverste søkeresultatene som kommer når vi søker på google.com eller bing.com, ytterst få blar til side 2-3, og videre.

SEO (search engine optimization) eller søkemotoroptimalisering er prosessen som gjøres på nettsider og innhold for å bli rangert høyere hos søkemotorer som f.eks. den største søkemotoren Google.

Å arbeide med SEO er en viktig men tidkrevende investering for å holde ditt nettsted relevant. Bedrifter som investerer i SEO og beholder en høy rangering og blir synlig på Google, vil stille som et sterkere alternativ ovenfor potensielle kunder.

I tillegg til utbedring av nettstedets innhold spiller også elementer som blogg poster /nyheter, Google Min Bedrift og sosiale medier en rolle i hvordan ditt nettsted blir oppfattet og hvor du blir funnet. Ta gjerne en titt på hva vi kan tilby innen digital markedsføring.

HJELP TIL
SØKEMOTOROPTIMALISERING

Flyby kan hjelpe deg med søkemotoroptimalisering som vil øke synlighet og bidra til bedre rangering av din nettside i søkeresultatene, som igjen vil føre til flere besøk over tid. Bruk derfor søkemotorene til din fordel.

Som SEO byrå tar vi en SEO analyse av ditt nettsted og skaffer oss oversikt over den nåværende situasjonen, konkurrenter, mest populære og relevante søkeord for din bransje og teknisk innsikt i din nettside. På denne måten kan vi finne populære søkeord for din kundegruppe og hjelpe deg å komme høyere i Google søk.

Vi kan også bistå deg fra starten ved å lage din nettside eller nettbutikk.
Les mer om webdesign her.

Ta kontakt med oss i dag for tilbud om søkemotoroptimalisering av nettbutikk eller nettsted, for å bedre ditt nettsteds tilstedeværelse på nett.

Blogginnlegg