‘ClickCease’/

Webdesign og utvikling

*Vi leverer responsive hjemmesider og nettbutikker

Nettsiden og den visuelle profilen er ofte kundens første møte med produktet, eller tjenesten du leverer. Så det er viktig å gjøre et godt førsteinntrykk.

Vi har lang erfaring med alt fra enkle landingssider til komplekse nettsider og nettbutikker.

Vi følger deg tett opp gjennom hele prosessen.

Brukeropplevelse og brukervennlighet

Hos oss er vi veldig opptatt av brukervennlighet. Vi oppdaterer oss hele tiden på nye trender, og passer på at sidene vi leverer, er tilpasset bedriftens målgruppe. Opplevelsen til brukerne skal være bra, de skal klare å navigere sidene enkelt og finne alt de leter etter.

responsiv på alle overflater

Uansett om dine kunder bruker desktop, mobil eller nettbrett. Så vil de få den samme gode brukeropplevelsen med våre skreddersydde webprodukter.

Kildetunet-Mac-mockups

Vi leverer etter den nyeste teknologien

Analyse av nettsiden

Nettsidene vi bygger blir hele tiden overvåket av gode analyse programmer. Dette gjør at vi kan gå inn og gjøre nødvendige endringer, for at din side skal være på toppen av søkeresultat, som er relatert til dine tjenester.

Flerspråklig

Trenger du at nettsiden din er tilgjengelig på flere språk, og at brukerne enkelt kan endre språket til det de foretrekker. Hør med oss.

Smarte plugins

Plugins hjelper nettsiden din til å levere fantastiske brukeropplevelser.

Responsive nettsider

Alle våre nettsider blir designet for alle størrelsesformat, du trenger aldri å bekymre deg for at nettsiden ikke er lesbar på mobil, tablett eller andre overflater.

Få flere kunder

Vi optimaliserer også sidene slik at det blir lett for kundene å ta kontakt med firmaet deres.

Egen tilgang

Ønsker du å kunne legge ut bilder, blogginnlegg og liknende? Det fikser vi, og vi tilpasser slik at du ikke trenger å være redd for å ødelegge noe, eller trykke på feil knapp. Vi tilpasser dette etter hver enkelt bruker.

VI KAN

ØNSKER DU EN NY NETTSIDE TIL DIN BEDRIFT

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Blogginnlegg